De ce si Second Hand?Căruciorul si scaunul auto sunt unele din produsele pentru care nu trebuie să te gandesti la economii. Ai nevoie de calitate, siguranta si confort pentru copilul tau care isi va petrece ore bune in ele. Nu recomand cumpărarea celui mai ieftin produs pentru că in prima luna te trezesti că ii pierzi roata sau alte lucruri de acest gen. In general cumpararea unor produse foarte ieftine este o pierdere de bani pentru ca se strica repede si trebuie sa cheltuiesti inca pe atat ca sa cumperi un nou produs.

Pe de alta parte, sa platesti 800 - 1.000 de euro pentru un carucior de foarte buna calitate, care parca bifeaza toate criteriile pe care ti le-ai stabilit in gasirea caruciorului perfect, poate sa fie ireal pentru bugetul tau.

Toate acestea in conditiile in care multi producatori de carucioare, scaune auto sau alte produse pentru copii se intrec in calitate. Aceste produse care costa foarte mult si pe care nu le folosesti pana la deteriorare (am citit undeva ca un carucior de calitate  poate fi sigur pentru o perioada de 10 ani, daca este bine intretinut) , pot fi folosite pentru un alt copil.

In concluzie, cumpararea unui astfel de produs de foarte buna calitate, deja utilizat, poate avea avantajul unui pret redus chiar la jumatate, in conditiile acelorasi conditii de siguranta si confort. Da, nu mai este stralucitor ca atunci cand il scoti din cutie, insa in momentul de fata sunt parinti care inca de la cumparare se gandesc ca vor sa recupereze o parte din investitia facuta, si astfel au o grija mult mai mare de produsele pe care le folosesc cu mult drag pentru copilasii lor. Si multe dintre aceste produse arata ca noi.

Gandeste-te ca ai putea profita si tu, platind cu 50% mai putin pentru aceeasi calitate si siguranta.