Despre noiDragi mamici si tatici,

Vă invităm în lumea Boutique BEBE, primul magazin din Bucureşti deschis in regim de outlet&consignaţie , cu produse pentru copii. Magazinul nostru s-a nascut din dorinta de a da alternative parintilor care apreciaza calitatea.

Printre produsele noastre veţi putea regăsi o gamă outlet de cărucioare, scaune auto, jucării, accesorii venite tocmai din Anglia, Germania şi Olanda. Brandurile pe care noi le promovăm sunt renumite si de foarte buna calitate.

De asemenea, am dezvoltat o zonă de produse folosite cu grijă si mult drag de mămici pentru bebici si care sunt într-o stare foarte bună de funcţionare (gama de consignaţie). Toate produsele sunt curăţate si testate înainte de a ajunge pe raft. Dacă aveţi produse in stare bună de funcţionare, acum exista locul în care sa le valorificaţi!

În plus, un alt serviciu inedit pe care vi-l oferim constă în închirierea unor produse precum scaun auto sau pătuţ pliabil, foarte utile în călătorii şi concedii, uşor de transportat si de montat, ideale pentru confortul şi siguranţa copilului tău.

Păstrând exigenţele pe care le-am avut pentru fetele noastre în ceea ce priveşte lumea accesoriilor şi a jucăriilor, suntem la dispoziţia voastră pentru a vă îndruma şi pentru a vă ajuta să alegeţi produsele potrivite, în funcţie de nevoia fiecăruia.

Datorită Boutique BEBE, veţi putea menţine un nivel ridicat al siguranţei copilului, păstrând un preţ accesibil şi o calitate foarte buna.

Vă aşteptăm cu mare drag la magazinul nostru Boutique BEBE, adresa bulevard Gheorghe Duca, nr. 6, sector 1, Bucureşti (lângă Gara de Nord).