GarantieProdusele noastre second hand sunt produse perfect functionale, folosite, depuse in regim de consignatie de persoane fizice sau aduse din Anglia, Olanda sau Belgia.

Toate produsele sunt verificate tehnic de catre o persoana experimentata, curatate profesional si apoi puse in vanzare. Avem grija ca toti clientii nostri sa fie multumiti si sa fie informati in cazul in care exista defecte care nu influenteaza buna functionare a produsului.

Orice produs poate fi vazut in magazinul nostru, astfel incat sa avem o relatie transparenta si de incredere cu clientii nostri. Produsul poate fi testat in magazin, primind astfel toate informatiile de la noi. Daca nu sunteti din Bucuresti sau nu puteti ajunge la magazinul nostru, va putem trimite pe email poze detaliate ale produselor si informatii despre ele.

Acordam garantie de 6 luni pentru toate produsele si incercam sa satisfacem nevoiele clientului si dupa ce vanzarea in sine s-a incheiat. Puteti oricand sa va intoarceti la noi pentru un sfat, sa ne spuneti daca ati fost multumit de produse sau sa vindeti produsele cumparate de la noi, in cazul in care ati avut mare grija de ele.

In cazul in care aveti o problema cu produsul in perioada de garantie, avem o persoana specializata care se va ocupa de reparatia lui. Daca reparatia nu este posibila o sa va propunem un alt produs similar sau veti primi banii inapoi. Daca problemele apar dupa ce perioada de garantie a expirat, putem sa va ajutam contracost cu repararea produsului.