Scaune auto

Scaun auto Maxi Cosi Priori XP 9-18 kg

Nu este în stoc
Preţ produs nou
  • Maxi Cosi
  • produs second-hand

Descriere produs

Cu versatilitatea, siguranta si designul modern, modelul Priori devine cu adevarat un scaun auto preferat de parintii de azi.
Maxi Cosi Priori este un scaun ce se monteaza cu fata spre directia de mers, grupa 1 de varsta, recomandat pentru copii cu varste intre 9 luni si 4 ani sau greutatea intre 9 si 18 kg, extrem de sigur si usor de montat in orice masina echipata cu centura de siguranta cu prindere in trei puncte.
Scaunul are un sistem de protectie laterala care ofera protectie optima impotriva impactului lateral. Patru pozitii confortabile de reglaj: de la pozitia pentru dormit la cea de asezat. Siguranta optima cand este montat cu ajutorul centurii de siguranta a masinii.
Reglajul centurilor hamului pe inaltime, poate fi facut foarte usor din fata. Sistem de tensionare a centurii de siguranta pentru a asigura o instalare extrem de sigura in masina.
Usor de instalat cu ajutorul centurii de siguranta obisnuita cu prindere in 3 puncte a oricarei masini. Sistem de agatare a hamului la oparte pentru a usura asezarea copilului in scaun.
Usor de reglat pozitia de inclinare a scaunului, fara a deranja copilul daca acesta a adormit.
Tapiteria se poate detasa si spala.

Produse similare